З двох сіл назустріч один одному вийшли 2 людини і зустрілися через 4 години Перший йшов з середньою швидкістю 4 км / на годину, а другий-5 км / в

З двох сіл назустріч один одному вийшли 2 людини і зустрілися через 4 години Перший йшов з середньою швидкістю 4 км / на годину, а другий-5 км / в

  • 4км / ч 4ч = 16 км.
    5 км / год 4 ч = 20 км
    16 + 20 = 36 км
  • 4 * 4 = 16 км
    4 * 5 = 20км
    16 + 20 = 36 км

Понравилась статья? Поделись с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − = 56