З автовокзалу і від залізничної станції одночасно назустріч один одному виїхали два автобуси Швидкість одного 48км / год, іншого 54км / год Яке відстань

З автовокзалу і від залізничної станції одночасно назустріч один одному виїхали два автобуси Швидкість одного 48км / год, іншого 54км / год Яке відстань

  • 48 + 54 = 102 КМ / Ч ЗАГАЛЬНА ШВИДКІСТЬ 102 * 3 = 306КМ проїдуть ЗА 3 ГОДИНИ 350_306 = 44 КМ
  • 54 + 48 = 102км в годину-швидкість зближення
    102 * 3 = 306 км
    350-306 = 44км

Понравилась статья? Поделись с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 + = 21